設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] Medal of Honor 入手(附實物圖&小評)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

入左360普通版~$299~見到有好多特別版賣~但自問對DLC(包括BF3 Beta)冇咩興趣~PS3特別版送的MOH:Frontline Remake由於唔同PC上的MOH:AA所以都唔加考慮。

講下隻game啦。Multiplay就唔試住,Beta玩過,保持DICE遊戲嘅質素,爽快度唔輸蝕比MW,所以就花左個鐘玩單人模式。應該玩到「第一天」第一關,仲係用緊Tier 1隊員。雖然今次由二戰轉到打現代阿富汗,但從頭果幾關就睇得出開發團隊十分有意識地向系列致敬,好似第一關漏夜潛入令我唸返起一代第一關。而且每一關都幾長下。有一樣的確要讚就係槍聲音效,十分真實,有幾次真係以為有人係旁邊開槍。而遊戲本身正如之前所講都係偏向真實的,由接近0嘅BGM到戰場特效都十分到位。唯獨有時畫面比較唔多配合,雖然EA之前聲稱本作單人部份採用UE3引擎,但從各方面點睇都只係同Bioshock﹑SC5一樣係用UE2.5,貼圖質量唔太好,又有畫面撕裂,貼圖錯誤,掉幀等問題出現。另外隊友動作都比較生硬,比唔上MW2。

評分

參與人數 2威望 +7 收起 理由
lkljason + 5
DVD迷 + 2

查看全部評分

高級玩家

我聽晚去買~
不過想問一下師兄, PS3特別版果個MOH:Frontline Remake其實即係乜野黎??
仲諗緊有冇需要買特別版.

MW2樣樣都唔錯, 係衰在鎗聲......

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我聽晚去買~
不過想問一下師兄, PS3特別版果個MOH:Frontline Remake其實即係乜野黎??
仲諗緊有冇需要買特別 ...
liljon852 發表於 2010-10-12 19:08

MOH:Frontline Remake即係PS2上嘅第一款MOH嘅HD重製版(二戰的,有搶灘,但實際內容唔同PC1代)~如果你喜歡該作品的話,只要入手PS3特別版就有了~而且我唔入手特別版只係因為果D禮物我唔太岩(主要同人online時間唔多,特別DLC差唔多都係for online的),所以先入手普通版,如果你好愛多人遊戲的話,第一,隻game本身嘅多人遊戲模式質素十分高,唔會買錯。第二,特別版送嘅DLC都好豐富,有槍有軍階又有BF3 Beta資格。都入得過的。

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

入左360普通版~$299~見到有好多特別版賣~但自問對DLC(包括BF3 Beta)冇咩興趣~PS3特別版送的MOH:Frontline R ...
@肥狗仔@ 發表於 2010-10-12 19:02

有冇試玩下載?想試玩一下先
小劇院⎜BenQ W5700 | LG 65 C1 OLED | HDfury vrroom |Anthem 90| Lexicon RX7 | ATI 6007 | CXUHD | MK S150/3 SS150/4 MP950/4 X12

高級玩家

MOH:Frontline Remake即係PS2上嘅第一款MOH嘅HD重製版(二戰的,有搶灘,但實際內容唔同PC1代)~如果 ...
@肥狗仔@ 發表於 2010-10-12 19:38

THANKS師兄~
睇黎我都係買普通版就得了, 唔多鍾意上網同人打

黃金玩家

有冇試玩下載?想試玩一下先
koo9726 發表於 2010-10-12 20:10

應該冇DEMO的~但如果你係軍事fps迷的話,都買得過的。

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

應該冇DEMO的~但如果你係軍事fps迷的話,都買得過的。
@肥狗仔@ 發表於 2010-10-12 21:00

買買買買買囉記得add我xbox id喔
小劇院⎜BenQ W5700 | LG 65 C1 OLED | HDfury vrroom |Anthem 90| Lexicon RX7 | ATI 6007 | CXUHD | MK S150/3 SS150/4 MP950/4 X12

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

我要入普通版! 聽日lunch去睇睇先!!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我入咗p3版,仲係特別版,但我睇來睇去...都唔知點特別法?
又話首批送咩靚槍,點知打開個盒咩武器下載卡都冇個,只得一張垃圾上線卡,對我冇咩用,因為我玩單線多過上線的,但三佰六又唔算貴,呢三佰六當普通版咁買算數了.
01.JPG 02.JPG 03.JPG

評分

參與人數 2威望 +10 收起 理由
koo9726 + 5
@肥狗仔@ + 5

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

進階玩家

呢集GAME有中文!?
正喔