設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: hy358

[Jazz & Classical] Diana Krall Live in Paris 一隻大家應該有既CD

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

I have "The very best of diana krall" CD + DVD. It's very good!  Rich of Jazz taste....{ ...
sclendan 發表於 2010-10-22 22:57

都早知買依隻啦.....very best of diana krall 咩都有....
想影音分家, 老細先同我分家

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

唔知Lives in Paris 有無出BD
我本人就幾鐘意第5首
wwwbrian 發表於 2010-10-22 09:59

暫時最鐘意第四首 the look of love, 都係係youtube 聽到依隻先買佢

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 22# hy358

隻CD最尾果首, Fly me to the moon, (同一隻歌, 都係live, 不過唔係錄呢次)

請問點樣直接放Youtube片上黎嫁??

星級玩家

回復  hy358

隻CD最尾果首, Fly me to the moon, (同一隻歌, 都係live, 不過唔係錄呢次)

請 ...
sclendan 發表於 2010-10-23 00:03

應該係COPY 崁入果條LINK
[youtube]qVCgf6_M7i4[/youtube]

星級玩家

原來第11 12 首都係正野

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  hy358

請 ...
sclendan 發表於 2010-10-23 00:03

Press Youtube 個 button when write/edit your post
http://www.youtube.com/watch?v=qVCgf6_M7i4
將紅色個串 string copy and paste 入個 box 度。
Submit
[youtube]qVCgf6_M7i4[/youtube]

評分

參與人數 2威望 +13 收起 理由
hy358 + 8
sclendan + 5 唔該老細!

查看全部評分

黃金玩家

The Very Best of Diana Krall, 師兄你自已搵黎試下啦..... (其實成隻碟我都勁鐘意, the very best 嘛, 不過我特別鐘意果D打左***俾你參考下..... )

1. 'S Wonderful
2. Peel Me A Grape
3. Pick Yourself Up
4. Frim Fram Sauce ***
5. You Go To My Head
6. Let's Fall In Love ***
7. The Look Of Love ***
8. East Of The Sun ( And West Of The Moon)
9. I've Got You Under My Skin ***
10. All Or Nothing At All
11. Only The Lonely
12. Let's Face The Music And Dance
13. The Heart Of Saturday Night
14. Little Girl Blue
15. Fly Me To The Moon ***

黃金玩家

回復 26# plnl88

唔該師兄!

試下先,.... yeah!

Diana Krall - Frim Fram Sauce (Live)
[YoutubeHD]ZS_6vtAGTE0[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +8 收起 理由
hy358 + 8

查看全部評分

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  plnl88

唔該師兄!
sclendan 發表於 2010-10-23 00:20

唔使客氣師兄!分享所知而已!
多謝師兄的加分!

黃金玩家

唔使客氣師兄!分享所知而已!
多謝師兄的加分!
plnl88 發表於 2010-10-23 00:23

客氣客氣......