設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: pineapple2007

24K Gold Disc

高級玩家

回復  AV原人

不過CHING真係無錯
雖不至PK
但一定無良
食水太深,好明顯唔休賣

賣CD 賣到好似賣樓咁都真 ...
edmund8612 發表於 2010-10-27 01:28

其實係香港人過度物質主義先搞到連消費品都炒一大餐,老實講你唔用iphone,唔用ipad,唔帶DSLR,唔打PSP,唔儲玩具...(仲有好多)咪又係一樣咁做人,有時諗深一層而家個政府搞到個社會好多嘢都冇保障,不如留返個錢喺袋仲穩陣

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章金耳朵銀耳朵學員

QQ
其實係香港人過度物質主義先搞到連消費品都炒一大餐,老實講你唔用iphone,唔用ipad,唔帶DSLR,唔打PSP,唔儲 ...
AV原人 發表於 2010-10-27 01:53

知吾知源頭收藏家系咩人 点解MK抄得起

高級玩家

知吾知源頭收藏家系咩人 点解MK抄得起
agic 發表於 2010-10-27 02:09

唔好意思,小弟完全唔明呢個term想指乜嘢...
至於點解旺角炒得起你係咪想講呢啲舖嘅幕後老細係同一個/同一班人

進階玩家

冇哂貨都唔得,ching你又惡得滯wor
AV原人 發表於 2010-10-27 00:26

下午五時話買曬冇貨,其實係收埋

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章金耳朵銀耳朵學員

QQ
唔好意思,小弟完全唔明呢個term想指乜嘢...
至於點解旺角炒得起你係咪想講呢啲舖嘅幕後老細係同一個/同一 ...
AV原人 發表於 2010-10-27 02:48

純個人推測,上次K2在淘宝抄上2倍,今次自由行順便好似LV甘帶十件八件,
一人十件,甘多客
   好彩中環湾仔未被波及

高級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

難得有批碟咁搶手, 所以咪扣起, 等人以為無貨, 再返貨時, d人咪搶住買, 話知天價啦, 再坐地起價,有左討論區, d唱片舖同樣得到相同資訊,邊隻碟吹雞佢一樣咁清楚, 我地在明, 佢地在暗, 佢地想造市話咁易啦 !
aa

星級玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今日行過wanchai 啲cd舖哥哥隻碟就無貨,alan & jacky 由!&* - @!),其餘!#*左右
我唔發燒但我bi-家!!
我係天生購物狂....但我無錢

銀級玩家

五彩傳說

76 榮譽VIP勲章

最好GA方法,就係吾好買,個個吾買睇下佢點炒得起我自己就一定吾會買喇!又吾係好靚聲,比D唱片公司昆錢

2萬

白鑽玩家

金耳朵基本學員76-FC 藍寶石勲章

今日行過wanchai 啲cd舖哥哥隻碟就無貨,alan & jacky 由!&* - @!),其餘!#*左右 ...
pineapple2007 發表於 2010-10-27 13:19

alan & jacky 無貨喇...in Wanchai 集x...!!!

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

回復 48# ccw0732

如果係mk果幾間大支野(炒到燶成@@) to #)) 不等)
   就應該同唱片公司無關喎
   果幾間大支野仲貴過hm(b)(太約都係為!# to !$%)
    去hm(b)買好過啦