設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Netmans

[影音配件] Belkin Isolator 8 位拖把

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Need Fast to buy it

end time 30-Dec-10

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

cost 20 pounds for shipment wor.....

進階玩家

我都心思思添.....

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

有人攪既我都想買 x 2

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

有無人可以幫手買,大家分擔郵費,有既PM我
faigoal 發表於 2010-12-23 00:08

I can buy with u

黑鑽玩家

好似買多D運費都唔會平

每隻19.9 英磅運費

有冇睇錯?

銀級玩家

大家不如咁諗啦. 先問己有無需要買呢 ? 或有其他野可代替呢 ?

2009 年香港有得買而我未玩 AV miss 左機會
http://www.post76.com/discuss/vi ... 1%26amp&page=13

好似代理無再入, 我估計 Belkin 唔會繼續出 ..

而家差價 £20 到, 當原價買返送到香港又點計先..
鬼叫我地唔係當地, 買到心頭好咪算啦.

上次好多 ching 都想買, 但 UK 唔寄 HK 咪重慘 !!!!

自己計計數先.

黑鑽玩家

大家不如咁諗啦. 先問己有無需要買呢 ? 或有其他野可代替呢 ?

2009 年香港有得買而我未玩 AV miss 左機會
...
Netmans 發表於 2010-12-23 22:32

ching, 我買唔到, 請問應該點搞呀?

error
Please enter the correct information for the following fields:
•Seller has not specified P&P fees for items in your basket.

紅圈又應該填什麼? 謝謝

銀級玩家

我不知呀, 我用其他方法

kmb10707 SAYS :
因為
1)英國 ebay,亞馬遜 d死鬼佬d貨係唔外送的(當然日本同美國也是)
2)就算肯送件野成13kg運費要110英磅(13xx港元),件貨人地賣46英磅(5xx)而已
3)搵代購公司幫手,人地收你幾十元手續費,係英國幫你收貨,再用ups直接速遞比你,重點係人地運費只不過係5x英磅(6xx)左右,平左個一半運費夠你食餐好架lo

http://www.post76.com/discuss/re ... 8&fromuid=12201

http://www.post76.com/discuss/re ... 1&fromuid=12201

專業玩家

問過代購EVE:

I have managed to secure a very good price for Belkin Power Protector 8 with the dealer. He's selling to me for £27, if I have 5 ching together to make the order.

Also, I can send it including UPS airmail and face trade for $200 shipping only.

so the total cost is :

£27 x 13.2 + 200 = $556.4 (to Hong Kong)

5個一齊番就平好多喎