設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: SoloWING2.0

原來副板管wil wil一樣係大話精

關閉 [複製鏈接]

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

有無版主做電腦呢行架?? 電腦都係音響器材嚟架~ CAS 吖嘛~
仲唔快啲向小瑟請辭??

評分

參與人數 1威望 +2 收起 理由
Big_McIn + 2 咁邊個做管理

查看全部評分

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 1# SoloWING2.0
我都唔覺呢度啲版主有hardsell喎

師兄加入咗無幾耐,又會識得我地副版管?

評分

Big_McIn + 2

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁人地點樣搵你笨先?!

評分

查看全部評分

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

註冊日期: 2011-2-28

評分

參與人數 2威望 +4 收起 理由
waicsl + 2

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
回復 14# michael

你睇返小瑟講乜就知道了!

評分

查看全部評分

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回覆: 原來副板管wil wil一樣係大話精

Solo兄,閣下初次開賬戶已即時作出投訴之餘,還在其他科林作出相同指控,係未清楚事實大前題下,請問用意何在?

發送自我的 GT-I9000

評分

參與人數 2威望 +6 收起 理由
waicsl + 4

查看全部評分

銀級玩家

米高得格拉屎

76-FC 綠翡翠勲章

路人皆見了.

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

依o的post刪除好一點,只會令人想拖o的滋事分子出去打

評分

Big_McIn + 2 丙得哩

查看全部評分

新仔玩家

回復 17# michael

agree x 2

評分

查看全部評分

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好多謝呢位全新加入 76 既會員對小弟咁有興趣,一黎到發第一個帖就話我係大話精,但記然你問得我都回應下大家的好奇心。

的確我係年頭轉左公司做,我負責既係 Marketing 工作,且係做智能、室內設計工程,當然如果玩得智能的話齋控制燈光及窗簾就大有公司做,所以我公司決定有加入影音既原素,但就唔係賣影音既音響鋪,大家上黎唔會見到一座座喇叭、亦唔會獨立買到任何一件器材。

我地要做既係一套整合及收納既室內設計概念 + 智能控制 + 從前以為收埋左唔會好聲既喇叭音響等器材,最終都能發揮到應有的水平。我個人本業做既係 Event Management 及室內工程公司既市場推廣。但我唔好話係網無做過推銷,就連版友查詢設計擺位我都無答個嘴,無叫個任何網上既朋友上黎。

當然我是知到情況都有少許敏感或灰色地帶,所以我已經第一時間通知 76 幾位高層申報利益,甚至乎提及過請辭副版管一職,不過當時 76 認為未有此必要。但其實有自我備嚴之下,已經沒有再於任何影音、HiFi 等硬版回應任何類型既查詢,只是出過幾篇器材轉載文章及一個於 3D 活動後推出既 3D 投影機選購既調查,目的都係睇睇大家對 3D 投影的接受程度,再決定是否再搞相關投影活動,更加無到任何影音網出聲,希望大家明白及理解。

最後想補充一句,我既正職與副版管一職到 Post76 完全無關,現在網站內主要工作是行政管理、搞活動比大家及推廣 Post76 網站給更多人認識。希望無論什麼原因想敵視我本人都好,請可以尊重我個人私穩,謝謝大家關心。

評分

參與人數 15威望 +105 金錢 +10 收起 理由
aidan + 10 + 10
Einstein + 10
ngansir + 1
waterman + 5
waicsl + 10 支持
Kelvin + 10 公道自在人心
mankoo米高 + 10 支持
KUNGKUNG + 10
ricoy288 + 8 support
Big_McIn + 2 support
sunnyt + 8
kalok6 + 1 版主.....叫佢食蕉啦
wrxgc8 + 5 supp....
michael + 5 唔申報必要. 支持你.
raymond430 + 10 絕對信任

查看全部評分