設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: liljon852

玩鎗人請入!!! 想請教買鎗方面既野

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

槍架係自製架   

得閒逛多 D 廣華街,對認識槍款有 D 幫助架

再來 ...
peter99 發表於 2011-3-15 23:03

鋪晒塵....

好耐無玩喎!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

鋪晒塵....

好耐無玩喎!
maner394 發表於 2011-3-16 18:08

係呀,都好耐摸都無摸囉  

高級玩家

回復  liljon852

Good 買消音器la
tanglapyan 發表於 2011-3-14 20:00

買左, 裝埋~hehe

專業玩家

QQ
幾支垃圾.......!
maner394 發表於 2011-3-15 16:05

幾支垃圾X2
G26.jpg G36C.jpg L96.338.jpg VSR.jpg VSR-10(1).jpg VSR-10(OLD).jpg VSR-10(4).jpg VSR-10(3).jpg VSR-10(2).jpg VSR-10.jpg

高級玩家

幾支垃圾X2
tanglapyan 發表於 2011-3-17 18:21

嘩~我鍾意支G36C!
師兄想問下, GAS BLOW BACK既鎗D彈匣, 係唔係識得自動CUT氣?? 即係隻匣入面D彈打完, 支鎗就會停止發射 (即使個匣仲有GAS係入面)?
因為我係試鎗同頭幾次係屋企射靶果時, 當打晒隻匣入面30發之後, 就唔會再開到鎗 (隻匣係仲有GAS的)
但頭先最後一次射靶時, 突然有D怪, SAFETY個掣好唔順, 好似有D野卡住左咁, 要大力D先可以由單發專番去SAFETY度, 而由單發轉去AUTO時都係一樣卡住卡住咁. 而且仲變成個匣冇晒彈 (但仲有GAS), 支鎗都依然可以繼續開空鎗. 係唔係支鎗出事了???

仲有D彈成日留左D碎係匣同鎗入面.....射出黎果D又成日都係碎左既 (只係射紙盒), 係唔係D彈質素差?

專業玩家

QQ
回復 45# liljon852

係自動CUT氣;
有D彈成日留左D碎係匣同鎗入面就最la...買D質素好D ge彈la
鎗入內有碎彈好危險架;
射出黎果D碎就好正常(付带一提:吾好用返射過or跌過落地ge彈ar!!)

高級玩家

係自動CUT氣;
有D彈成日留左D碎係匣同鎗入面就最la...買D質素好D ge彈la{ ...
tanglapyan 發表於 2011-3-17 20:13

咁睇黎我支鎗真係有d問題....變左唔識得自動cut氣

請問邊隻牌子好呢??

多謝師兄提點...我仲以為d彈冇爛就可以循環再用添

專業玩家

QQ
回復 47# liljon852

咁睇黎我支鎗真係有d問題?
本人冇抏GAS BLOW BACK,所以拎比人睇下好D

高級玩家

咁睇黎我支鎗真係有d問題?
本人冇抏GAS BLOW BACK,所以拎比人睇下好D ...
tanglapyan 發表於 2011-3-17 21:23

咁我出去買個鎗袋再拎去3斤果度比佢地check check先
唔該晒師兄!!! 幫左我好大忙

進階玩家

red dig szoon