設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] Splinter Cell 6首張截圖洩漏?

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

好吧,我承認我是標題黨,但這張畫面在CVG及VG247等網站已經很火了。自《Splinter Cell: Conviction》後SC系列的開發已經落入了新成立的Ubi多倫多工作室手上,其早在上一年就確定了SC6的開發。今日,音效系統工廠Blue Sky發放了一篇文章,介紹了最新7.1 Blue Sky Pro Desk MKIII系統在UBI多倫多工作室的應用。其中放了多張工作室的錄音室照片,這些照片看似平平無奇,但好眼力的玩家很快就發現照片中的營光幕上出現了SC系列主角Sam Fisher(配上三管燈)的畫面,並若隱若現地看到一個「6」字。先不理這張「洩漏圖」中的是否真的是SC6,可以肯定的是Blue Sky很快就把這幾張照片刪去,當然他們再快都不及互聯網來得快。

Ubisoft自刺客教條2後表明會走精品遊戲路線,這導致近年Ubisoft出品數量大幅縮水。但下月的E3 2011中,就傳Ubisoft會公佈數款大作,除了可能宣佈《Ghost Recon: Future Soldier》的發售日外,Rainbow Six新作和Far Cry 3都已列入了相關名單之中。當然我們更應該期待這款Splinter Cell 6同樣會出現在本年度的E3。

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

刺客教條2...係精品,不過出兩集外傳都唔出第三集,拖長黎搵$......精品又如何.....

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

刺客教條2...係精品,不過出兩集外傳都唔出第三集,拖長黎搵$......精品又如何..... ...
marcolau 發表於 2011-5-10 23:08

AC只係挖銀戰略而且,Ubisoft要為其他遊戲爭取時間就要稍為犠牲一下,哩種小動作早幾年EA都用過,只不過唔算咩精品。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

好吧,我承認我是標題黨,但這張畫面在CVG及VG247等網站已經很火了。自《Splinter Cell: Conviction》後SC ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-5-10 11:07

Far Cry 3正呀 其他睇定d先

黃金玩家

Far Cry 3正呀  其他睇定d先
kenlaw1228 發表於 2011-5-15 08:19

竟然會係Far Cry 3?第二集嘅AI全部都係鐵甲萬能俠黎,我每次用戰術都好似冇用到咁。走去暗殺一個人後,唔知點解成條村人都會知。呢隻唯一可取地方就係畫面了,記得係用修改版的CE1哦。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

竟然會係Far Cry 3?第二集嘅AI全部都係鐵甲萬能俠黎,我每次用戰術都好似冇用到咁。走去暗殺一個人 ...
@肥狗仔@ 發表於 2011-5-15 17:37

有d似 gta 我鍾意嗎 第3集晝面嗎ok?

黃金玩家

有d似 gta 我鍾意嗎 第3集晝面嗎ok?
kenlaw1228 發表於 2011-5-15 18:01

第三集都係傳聞姐~畫面要到左公佈先會出~既然2代畫面已經ok~咁第3集照計唔會仲差吧~話說我都唔係太喜歡哩類Sandbox遊戲,所以無論咩GTA﹑Red Dead或者黎緊果隻LA都冇咩興趣。

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

講真佢都係睇準互聯網快先放上去,個個mon都sc6或Sam咁齊心....~.-
影果個睇唔到,放相果個都睇到啦,就當兩個都唔知,edit緊隻game果班都總有人知....