設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: akira11092

[討論] 關於 sony PS3 隻5.1 無線耳機

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

如果只俾電腦用, 又唔介意有線的話, 可以考慮埋 SENNHEISER PC333D, 大約 1300
最終如果揀 TRITTON 的話,  ...
Raphael 發表於 2011-11-10 14:51

師兄你點知佢左右各有3個單元, 係咪用緊請講多少少 & 阿定兄個 Roadshow 幾時開始架
早兩日行過旺電樓下唔覺既 ?

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

師兄你點知佢左右各有3個單元, 係咪用緊請講多少少 & 阿定兄個 Roadshow 幾時開始架
早兩日行過旺 ...
akira11092 發表於 2011-11-10 15:04

之前留意過, 所以知佢左右各三個單元
而家用梗 SENNHEISER

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

早兩日行過旺 ...
akira11092 發表於 2011-11-10 15:04

旺角電腦中心地下,星期一開始的,你睇下我打得幾有型,成個槍王咁!

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
JKC710 + 5

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

旺角電腦中心地下,星期一開始的,你睇下我打得幾有型,成個槍王咁!

...
阿定 發表於 2011-11-10 15:38

係喎, 阿定兄隻耳機聲音效如何 & 大約幾錢呀 ?
我要求唔駛話太靚聲既總之5.1 都叫分明及 PC 及PS3 都兼容喎
講下你既感覺丫,

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

...
阿定 發表於 2011-11-10 15:38

對支槍興趣大啲
可惜唔敢買 .............

BTW, 支槍可唔可以用喺電腦?

銀級玩家

回復 13# 阿定

多謝,今晚去Look Look
AndyFai

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

係喎, 阿定兄隻耳機聲音效如何 & 大約幾錢呀 ?
我要求唔駛話太靚聲既總之5.1 都叫分明及 PC 及PS3 都兼 ...
akira11092 發表於 2011-11-10 15:59

最貴果隻5.1 AX PRO,1798送COD,真5.1聲道,定位超強,前後左右低音都比到你
AX720 ,假5.1,唔錯,起碼好過SONY先,有Beats Audio8成功力

P.S.: 以上只計打機音效,如要聽歌,不能同專業耳機比較,因打機用,講求定位同重低音,不適合聽歌的!

新仔玩家

回復 14# akira11092

之前都係考慮SONY 隻 無線同TRITTON AX PRO 隻有線, 最後揀咗隻SONY,完全出於價錢考慮

一分錢一分貨都係咁,不過打BF3 都係分唔到方向,淨係諗住打機講下野,有要求又有BUDGET O既真係可以考慮TRITTON。。 之前見過大約要!﹠(*

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

最貴果隻5.1 AX PRO,1798送COD,真5.1聲道,定位超強,前後左右低音都比到你
AX720 ,假5.1,唔錯,起 ...
阿定 發表於 2011-11-10 16:25

唔該晒阿定師兄先, 我諗唔會用佢黎聽歌喇, 主要打機定位準就得喇

行動組版主

唔該晒阿定師兄先, 我諗唔會用佢黎聽歌喇, 主要打機定位準就得喇
akira11092 發表於 2011-11-10 16:29

一分錢一分貨,GOW3的開發團隊來香港介紹隻Game時,點名要XBOX HK 找Tritton 耳機來做DEMO
之前XBOX搞的HALO比賽,請左美國冠軍來香港,佢都係帶私家Tritton 耳機來同香港朋友比賽的