設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[吹水] 多謝大家支持 Post76 21周年的台慶版聚!!! (會後哂命帖)

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

我都做咗會員十幾年到 真係帶畀我好多免費娛樂 尤其是 喺我 人生最低潮嘅時候 都得到一啲寄託, 因為開工所以嚟唔到希望下次有機會啦

評分

參與人數 1威望 +76 金錢 +76 收起 理由
245141525 + 76 + 76

查看全部評分

高級玩家

2014 年 為咗參加 yamaha 試玩比賽 正式註冊成為會員 , 之前都係做cd rom 之後出席咗一次又一次的版聚  灣仔軒尼詩洒吧式自助餐 見證 人越來越多   規模越嚟越大 每次見到周圍啲師兄滿載而歸中大獎, 我都相信自己會有成功中大獎嘅一日 每次我終於成功 好開心,多謝Post 76, 多謝大王,多謝各位師兄支持!只要努力一定有機會

評分

參與人數 2威望 +770 金錢 +770 收起 理由
chanchung23 + 10 + 10
245141525 + 760 + 760

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

孤身走我路 發表於 2023-12-2 14:34
多謝昨晚教我重新setup subwoofer幾位師兄,已經搞掂了!
好掂!!!!

最後係唔係淨係調校分頻點就搞掂?

銀級玩家

感謝post76, 由初初成家有空間玩音响後,呢度真係好多資訊,好多師兄都慷慨分享,有好幾次係活動中,更大開眼界,謝謝大王,也多謝post76同工!

過往都有參加台慶,15同16屆都有去,係16屆果時,大王一早講明果屆冇獎抽,但係有水抽,朋友們一問又問點都去啦,一定要支持post76,果晚我地都見到大王放開懷一面,都係好盡興!

21週年果朝,太太問我今晚去邊,我話去版聚,佢話即係咩,講你都唔明,你唔會明一班男人老狗唔識都要去食飯果種情懷,總之唔會係衰嘢,一係你自己黎感受下啦,跟住望下又見到有位,又真係最後一個位,負責同工調配後分到一個位比佢,結果佢就有機會同慶賀,成晚都有問佢悶唔悶,走果時,太太話,我明你同朋友點解會出席啦!

驚喜中驚喜當然係係中埋電視機,抽之前大王仲話呢份獎品係全場最大,我仲口痕同朋友講,如果真係中左,真係搞唔掂,仲話好彩太太係度,如果真係中左,捧住部電視返到屋企,我估佢肯定唔會信,點知大王一讀號碼真係中左!嘩….幾個朋友叫到把聲都沙左!

當然最開心係同枱朋友同師兄都中獎,最最最感動係太太中左我哋一直都好想要kef lsx 2 喇叭,係十級感動!當出去領獎時,見到代理威哥語重心長咁講記得玩得開心呀,記得登記保養呀!真係十分感謝代理們慷慨提供禮物比我哋!希望係黎緊音响節再聽到威哥分享Kef 的心德,多謝晒!

黎緊二十二屆再見各位師兄!大家再叫過呀!辛苦晒大王同義工們的籌備,大感謝!

評分

參與人數 1威望 +760 金錢 +760 收起 理由
245141525 + 760 + 760

查看全部評分

白鑽玩家

post76生日快樂 🎉。
多謝大王 Post76仝人和各位讚助商。出席台慶聚會 有飲有食 又有禮品 真係十分開心

評分

查看全部評分

DTSES2002

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

不知不覺入咗會16年,平時都有參加啲專題活動,台慶版聚都係今年都第一次參加。
全晚氣紛都好開心好高漲,有得食又有禮物,小瑟又識攪氣氛,令到在場版友過咗個歡樂夜晚。
76 加油 !!

評分

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

其中之一
其中之二,將喇叭set高為100,120,150,全部搞掂

黃金玩家

香港加油

支持小瑟,76加油!

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

多謝啤酒大王供獻獎品

多謝小瑟大王抽中獎品

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章