設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kl122002

[討論] The Witcher 3 下週出了

專業玩家

stussywwy 發表於 2015-5-19 14:32
有冇PS4版師兄好我咁係咁彈碟?

彈蝶係部機有事

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

harryballter 發表於 2015-5-19 15:43
彈蝶係部機有事

我部機一直彈碟,,
從來無去PS到搞,,一直玩下載版

1萬

白鑽玩家

老而不

DVD迷 發表於 2015-5-19 09:19
睇過實物品,公仔唔掂唔靚,手工好差,上色一搬

我覺得都仲可以.
只是, 唉, 一班廉價的奴工算是這樣子了.

入左手了, PC版加送舊的兩個game code, 4只DVD+一只CD, 有貼紙, 地圖, 電子書.
唔算太意外.
只是...要用GOG.com 的account 才行. 不是steam.  難怪steam在此game一出之後就自動沒了promo的影子.
GOG.com 的account 我是有的, 只是在想...有沒有必要? 今次是個人玩, 不是online.

今次的PC版system req都唔低, 我自己台機有少少吃力. 真是要換機了.
PC版的畫面和世界觀是很好看.
還是好音樂最好.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

今晚玩o左一陣, 個環境做得好靚. 不過佢d control同第2集有少許分別, 攪到唔習慣有時打打下出錯招...

星級玩家

stussywwy 發表於 2015-5-19 14:32
有冇PS4版師兄好我咁係咁彈碟?

有呀,彈左5,6次,其實一直都有呢個問題,玩fifa都有彈
(Post76 Android 手機版送出)

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

第二次用女主角出場了

[YoutubeHD]4drQrKOyRhI[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

第二次用女主角出場了

[YoutubeHD]4drQrKOyRhI[/YoutubeHD]

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kl122002 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

好鬼正!唔駛online買p了!

1萬

白鑽玩家

老而不

朋友昨日入手了Collector's Ed. 好大個盒. 幫佢call 的士才送回家.
打開是有少少意外發現
看過歐美版的 unbox video, 亞洲的和歐美的大致相同, 有figure, 有art book, 有吊飾,

發現原來亞洲version少左D野:
1. 盒card came
2. 2張布地圖
黠解會甘ka ?

只能說, 亞洲版的collector's Ed 有少少不值得. 朋友見況都嘆氣.
個figure 的Geralt 雙眼是未上色, 我和他在苦思"點睛"如何進行....

至於盒game, 我覺得PC版是抵入手, 現在賣的是預發版, 有content送.
入面有code 卡可以去dark horse download 套漫畫 , 現在仲有一些DLC
現在入手是有soundtrack跟的, 都可以話1/4個collector's ed.
這是歐美預定版的才有 .

還是好音樂最好.

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

kl122002 發表於 2015-5-20 08:15
朋友昨日入手了Collector's Ed. 好大個盒.  幫佢call 的士才送回家.
打開是有少少意外發現
看過 ...

那就要睇你有冇位放,二來呢套係唔係真心鍾意先,本來我見到都想買,但因為睇個實物麻麻地,上色一搬,只係公仔主角色樣貌唔太靚先令我放棄,個面太硬了,好似石頭面多,其他我就可以有冇都唔係問題,只想要個鐵盒姐……

加上少貨,炒到又貴,我先買不落手了