設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: marcolau

[PS4/PS5] Batman: Arkham Knight (更新 Predator Challenge 打法)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

因為在下過版快,朋友要求上傳所有 Predator Challenge 來參考,佢地話照抄可以偷到幾秒就可過我頭,冇所謂啦,不過打多一次就諗到新打法,所以除 Revive and Shine 外,其他都係新錄的。
本身冇諗過做 Batman 片,因為除 Predator Challenge 外,其他都係打打打就過到喇,但好采 Predator Challenge 得四個,所以做也無妨。但都係冇執片,因為用 PS4 打字好煩。

Predator Challenge : Smash and Grab (0:46.27)
要求︰
唯一要求,快速殺 10 個敵人

[YoutubeHD]FOOGB-UKRxo[/YoutubeHD]

Predator Challenge : Terminal Velocity (1:22.09)
要求︰
1, 搖控引爆一個裝置擊倒敵人 ( 唔好擊倒機槍佬 )
2, 在牆後使出 Fear Takedown
3, 用電力裝置擊倒機槍佬

[YoutubeHD]PYf8VfNeG7A[/YoutubeHD]

Predator Challenge : Revive and Shine (0:45.33)
要求︰
1, 不受傷過版
2, 最後先殺白衫佬
3, 使用兩次 Fear Multi-Takedown

[YoutubeHD]iHZ00UGJMD4[/YoutubeHD]

Predator Challenge : Under the Pale Moonlight
要求︰
1, 使出一次連擊四個敵人的 Fear Multi-Takedown
2, 用聲音合成器指使敵人到牆壁被 Explosive Gel 擊倒
3, 最後先殺搖控飛機佬

[YoutubeHD]LWM4fpMgf24[/YoutubeHD]

評分

參與人數 2威望 +212 金錢 +210 收起 理由
@肥狗仔@ + 202 + 200 精彩報告
bloodkid + 10 + 10 超正!

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

請問 challenge 囉果D紅色蝙蝠頭有咩用?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

bloodkid 發表於 2015-7-15 09:12
請問 challenge 囉果D紅色蝙蝠頭有咩用?

我都唔知有咩用

銀級玩家

玩完獎盃玩世界排名,Smash and Grab 同 Revive and Shine 我都未諗到點再快 d 完成。

Under the Pale Moonlight 排到全球第 6 位。

BATMAN™_ ARKHAM KNIGHT_20150716020030.jpg

頂佢丫,Terminal Velocity (0:42.69) 明明排第 9,但個 Leaderboard bug 咗,死都唔上分,激死。

BATMAN™_ ARKHAM KNIGHT_20150716020108.jpg

2萬

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章