設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: wantai288

[請教] 我開始好迷惑

黃金玩家

wadee 發表於 2015-11-17 12:38
所以有時會唔會自己諗多左呢?

但如果有師兄將部機AV bypass 去貴豐咁玩,
寫係邊區先啱?

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

nirvana 發表於 2015-11-17 13:06
寫係邊區先啱?

相信無人反對寫係呢區~~最好有埋家訪比大家見識吓~~
討論區最怕唔分享~~嘢嘢叫會員自己出街試
76要攪多啲分享會~~

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

nirvana 發表於 2015-11-17 13:06
寫係邊區先啱?

師兄
手係你嘅電腦係你嘅
你寫出黎同寫係邊係覺下自己嘅自由同喜好
甘用貴豐嘅人唔post唔分享
甘同我讚pioneer LX89都冇關系架
AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

pac 發表於 2015-11-16 08:24
無邊個牌子絕對勝出的,祗是是否適合自己口味及需要。
正所謂各師各法,各拜各菩薩啦 ...

同意,口味既野人人不同,我雖然都貪心,不過都係玩果二三個牌子咁多多,同埋真係各有可取之處既。
(Post76 Android 手機版送出)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wadee + 10 + 10

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

黃金玩家

~嘉輝~ 發表於 2015-11-17 13:16
相信無人反對寫係呢區~~最好有埋家訪比大家見識吓~~
討論區最怕唔分享~~嘢嘢叫會員自己出街試{ ...

Hahaha...
我都想領教下。
真係聽人講就多,試就未試過。
不過係指兩聲道方面,d人就話正。

黃金玩家

wadee 發表於 2015-11-17 13:21
師兄
手係你嘅電腦係你嘅
你寫出黎同寫係邊係覺下自己嘅自由同喜好

師兄,我見你話呢度AV區,
以為你講認真,所以先問下,
原來係講笑。

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

nirvana 發表於 2015-11-17 13:40
原來係講笑。

AV都是娛樂一部份,不用太認真,最重要玩得開心!

評分

參與人數 8威望 +80 金錢 +80 收起 理由
fungl + 10 + 10
MDLP + 10 + 10
hangson + 10 + 10
louis001 + 10 + 10 絕對認同
gp250 + 10 + 10
pac + 10 + 10
wadee + 10 + 10
lut + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

nirvana 發表於 2015-11-17 13:40
原來係講笑。

認真講笑都冇所謂啦
大家志在娛樂

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
pac + 10 + 10
hangson + 10 + 10 海!!

查看全部評分

AV AMP: PIONEER SC-LX904
POWER AMP: CROWN CT8150
BDP: PIONEER BDP-LX800
TV: SONY 65X8500B
OPTOMA UHD51
RYTHMIK E15
JBL ARRAY 1000(F)
JBL ARRAY 880(C)
JBL CONTROL 28(S+SB+TF+TB)

黃金玩家

wadee 發表於 2015-11-17 14:28
認真講笑都冇所謂啦
大家志在娛樂

好耐冇上黎 呢個POST 都算討論得精彩 可以由頭睇到尾 各有表術 抵讚
如果真係有機試 華兄留個位俾小弟黎學野 我都好耐冇聽過的新野

黃金玩家

louis001 發表於 2015-11-17 17:43
好耐冇上黎 呢個POST 都算討論得精彩 可以由頭睇到尾 各有表術 抵讚
如果真係有機試 華兄留個位俾小弟黎 ...

真係好多野學,
d師兄真係好有心咁過兩招比我呢d新仔學野。