設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: matt88p

[喇叭組合] 好開心終於建成一個叫做似樣嘅影院!! (MANY PHOTOS)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

禁止發言

76-FC 藍寶石勲章

禁止發言

76-FC 藍寶石勲章

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

matt88p 發表於 2018-7-30 19:21
可以呀!! 而家完成度係80%, 嚟緊應該就係換十仔, 後置換坐地,  同埋4k投影, 搞掂曬可以 搞下家訪,  都係 ...

你一定要預埋我呀

鑽石玩家

alanadc23 發表於 2018-7-31 07:02
你點知GA

果次睇侏儒紀世界 4k

首先多謝提點先, 不過老實講其實咩叫啱咩叫錯??
音響嘢 五花八門, 人人有自己方式, 你覺得咁樣好人哋未必覺得好,   你所謂嘅提點下,  其實定義係邊度呢?  你嘅先係正確?  可能喺人哋心目中, 你嗰啲叫錯曬,  亦都可能係人哋心目中, 我嗰啲叫亂嚟,  口味上永冇一個真正準則, 講真玩音響, 自己開心就好,  我上面都講,  能夠俾你真真正正enjoy一套戲, 已經係成功,   無忘初心, 但係我真係希望師兄見諒,  你嗰啲真係唔啱我口味, 我已經照你方法去試聽, 真係頂唔蒲(淨係個樣已經限制咗我), 你可以講:唔識玩冇辦法, 就當我真係, 不過又調返轉去我心目中, 我嘅諗法係,  點解咁樣都接受到....... 不過都係講返嗰句, 人人有自己玩法冇啱與錯, 純粹口味, 應該尊重!!
其實小弟淨係想開心分享,   成日要咁樣爭論覺得好煩,  真係望師兄你高抬貴手唔好次次小弟有post就出嚟梗係有反話講,  放過我呢個係你心目中幻想嘅永遠新手!! 真係裝香跪拜!!!!!!

評分

參與人數 7威望 +70 金錢 +70 收起 理由
yuppi + 10 + 10 正到爆
Markk + 10 + 10 絕對認同
samzone + 10 + 10 絕對認同
hkfnman + 10 + 10 真係嘔到一地都係血
ballgor + 10 + 10 正到爆
ericchoicw + 10 + 10 絕對認同
jj3380 + 10 + 10 俾個Like你啦

查看全部評分

鑽石玩家

pac 發表於 2018-7-31 08:38
你一定要預埋我呀

Pac大師一定一定, 不過等隻array 1500到埋先!! 到時都請教你畀啲意見!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
tab + 10 + 10 恭喜Ching!

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

matt88p 發表於 2018-7-31 08:57
Pac大師一定一定, 不過等隻array 1500到埋先!! 到時都請教你畀啲意見!!

Matt兄已訂了1500?!大概要咩價位?
恭喜! 出手好快,有銀彈果然不同凡響!
Set 好可否再上來試聽?我未聽過呢!

鑽石玩家

+1 , Array 1500 未聽過也想感受一下成套Array的威力

有了15"十仔終於可以解封The Greatest Showman 哥幾下恐龍級的腳踏聲...不再貓步

相當期待........
不可一不可再, 向毒品說不, 向後級說不..
係...不能得一部咁小...

鑽石玩家

fishbone8822 發表於 2018-7-31 09:19
+1 , Array 1500 未聽過也想感受一下成套Array的威力

有了15"十仔終於可以解封The Greatest Showman 哥幾 ...

到時一定要 請你上嚟幫我搞一搞, 集合幾位大師功力我諗我 終於可以解放 我冇低音嘅魔咒.....
貓叫就一定唔係, 但係貓步就..... 真係要搞搞, 而家 個場大咗好多,  十吋sub完全收了皮....

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
alanadc23 + 10 + 10 有新十仔真高興
fishbone8822 + 10 + 10

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

點解你屋企可以咁正呢???