設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

多謝大家支持呀,CDWH如果真係賣哂,OK便利店應該都仲有的,唔洗太擔心呀

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2018-11-8 20:50
多謝大家支持呀,CDWH如果真係賣哂,OK便利店應該都仲有的,唔洗太搶心呀  ...

大王, 買唔到彩飛其實幾失望呀
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

issachar 發表於 2018-11-8 20:53
大王, 買唔到彩飛其實幾失望呀

我知呀, 亦都真係估唔到大家對呢隻黑膠的反應會咁好, 我的確係好開心的呢, 希望呢1000隻黑膠碟喜歡的人都可以入手到, 而最重要既係, 我地個展除左隻碟, 仲有好多野玩架, 黎緊仲會同大家分享返個展有咩玩, 有咩睇, 仲有咩買, 聖誕節麻, 點都要獎勵下自己呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

小瑟 發表於 2018-11-8 21:00
我知呀, 亦都真係估唔到大家對呢隻黑膠的反應會咁好, 我的確係好開心的呢, 希望呢1000隻黑膠碟喜歡的人都 ...

知唔知係咪所有 CDWH 都冇哂飛呢...
LG CX55
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330

5萬

總版管

issachar 發表於 2018-11-8 21:01
知唔知係咪所有 CDWH 都冇哂飛呢...

未知呀, 我地都要等佢地門市同OFFICE的更新狀態先知道佢地既銷情呢!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

小瑟 發表於 2018-11-8 21:16
未知呀, 我地都要等佢地門市同OFFICE的更新狀態先知道佢地既銷情呢!!!!  ...

唔駛講喇, 加碼啦
LG CX55

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

得個知字, 油塘鯉魚門廣場circle k 仲有, 剛買$120

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
wil-wil + 50 + 50 多謝報料

查看全部評分

5萬

總版管

理論上OK便利店會易買好多, 因為行電腦收據, 我地可以放個CODE比佢地就可以, CDWH果邊就要行正式門票, 所以就會比較量小一點呢!

Post76玩樂網.

鑽石玩家

三星玩樂勲章

今朝觀塘地鐵ok舖仲有120元票!買咗?

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
wil-wil + 100 + 100 俾個Like你啦

查看全部評分

星級玩家

今朝已在OK買了,起初我話要影音展門票, 店員唔知係乜?後來我比張cap圖收據佢睇就明白了。所以大家買前最好準備定個圖, 萬一店員唔知就show比佢睇。

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +200 收起 理由
wil-wil + 100 + 200 很有心!! 俾個Like你啦!!

查看全部評分