設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[大會資訊] 香港影音玩樂展 - 預售門票事宜

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

leo25 發表於 2018-11-12 00:00
有D STAFF唔知唔出奇, 你可以是但比張圖佢睇佢會係收銀機搵到點拑.
我去買時佢都唔知, 仲想走去開櫃搵飛, ...

叫佢哋唔好搵, 啲飛喺機出既, 叫佢喺機搵呀~!!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

ykluk 發表於 2018-11-12 10:46
叫佢哋唔好搵, 啲飛喺機出既, 叫佢喺機搵呀~!!

係喎, 原來我講到好似係櫃入面搵到咁, 改返先  

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

leo25 發表於 2018-11-12 00:00
有D STAFF唔知唔出奇, 你可以是但比張圖佢睇佢會係收銀機搵到點拑.
我去買時佢都唔知, 仲想走去開櫃搵飛, ...

今日我地再次將海報送到OK的總部, 希望過一二日, 佢地送到D海報落鋪之後, D STAFF就冇借口唔知係咩來啦!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2018-11-14 21:20
今日我地再次將海報送到OK的總部, 希望過一二日, 佢地送到D海報落鋪之後, D STAFF就冇借口唔知係咩來啦!! ...

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2018-11-14 21:20
今日我地再次將海報送到OK的總部, 希望過一二日, 佢地送到D海報落鋪之後, D STAFF就冇借口唔知係咩來啦!! ...

如果張海報可以送比版友都唔錯喎
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

issachar 發表於 2018-11-15 02:09
如果張海報可以送比版友都唔錯喎

我地有張A3 雙面的做多一點, 到時可能都會送埋比大家呢!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

小瑟 發表於 2018-11-15 06:15
我地有張A3 雙面的做多一點, 到時可能都會送埋比大家呢!!

咁係咪要早 D 黎....
LG CX55
Denon AVC-X8500HA + MultEQ-X
Wharfedale EVO 4.4 + 4.CS + D330
FB: RGB山洞原人的玩物

5萬

總版管

你第一日會唔會到!????

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

我 23 號晚上返香港,請問 VIP 限量門票可唔可以喺上網購買

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

我剛剛喺OK買到了,個職員都搞咗成嗰字先揾到