設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ryan0122

[請教] 英京態度惡劣

新仔玩家

有陣時言者無心聽者有意,經常性出現,表達嘅嘢有陣時好難講,不應太放在心裏,大家都係耳機發燒友,最緊要係買到心頭好。
以下是我個人的感言,並不代表所有人:
本人幫襯咗英京已經好多年,上去買心頭好的次數都算頻密,
但從未見過他們對其他客人有不禮貌。

專業玩家

我的M15 和 太陽神 SE 都是在英京買,我未有遇到以上問題,或者只是太忙,想他不是有心,就包容一下吧

進階玩家

我都經常去英京,我覺得佢地都介紹到位,只要你講出要求,通常都介紹到,我又唔覺得佢地睇人使得起幾多錢黎而再按價錢黎提供相應服務.我記得上次買無線藍牙,試左五,六隻都試唔啱,我又趕住走,第二再去試比佢認得,都係咁比我試,又無話唔likey.
但上得去既大家都係發燒友,你都知件野買親都1萬幾千,唔係話試幾分鐘就可以,所以我都儘量係啲人放工前抽早半小時去試,總之我一站式齊料鋪好少,最緊要唔使行黎行去,個價錢又參唔多

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

wilsonau 發表於 2020-5-27 18:57
有陣時言者無心聽者有意,經常性出現,表達嘅嘢有陣時好難講,不應太放在心裏,大家都係耳機發燒友,最緊要 ...

其實我都幫襯左好多年架,我兩部麥景圖c2600同275都係幫佢地買,連條Kondo VZII都係打個電話話要,連試我都冇叫佢地試比我,因為我都好怕麻煩人,可能我個時都係篤手指啦,小弟都係做服務行業,佢係真心覺得我係運吉唔係買架,而我亦真心聽到佢係點樣彈我架,你試吓叫英京問下佢呀,佢個心當時係點諗呀,佢真係覺得好意思咁樣彈客的話,我絕對唔會再放低一蚊係佢度,同埋我所認識的人都唔會,講完,同埋係咪我錯覺,自從英京知道左之後,就咁多人黎話佢其實係幾好,唔黑面ge,最後都係個句啦,其實好多人如果唔係想買個個價錢ge野,係唔會點敢去試的,個比例我相信唔會多,即係我買唔起過百萬喇叭,都唔會叫人插比我聽啦,其實傳統hifi舖再係咁,冇後生再咁去你地度試野,亦唔會變成之後由買耳機到玩埋Hifi

利申本人outlook係唔夠成熟,所以可能比人覺得冇乜錢,雖然唔多,但有時都捨得洗少少

講完

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

我同朋友係堅買左的了

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

ryan0122 發表於 2020-5-28 03:12
我同朋友係堅買左的了

師兄早晨, 我見到好多回應的都是新上post 76, 都唔知係咪佢哋自己友 做媒

評分

參與人數 3威望 +30 金錢 +30 收起 理由
royalsuen + 10 + 10
choisan + 10 + 10 認同到一個點呀
ryan0122 + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

xianglan 發表於 2020-5-28 09:32
師兄早晨,  我見到好多回應的都是新上post 76, 都唔知係咪佢哋自己友 做媒 ...

師兄早晨 最後個幾個都幾明顯咁囉

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

擺明係媒啦, 又會忽然出現一班新人撐場嘅~ 好鬼樣衰law

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
ryan0122 + 10 + 10 認同到一個點呀

查看全部評分

專業玩家

ryan0122 發表於 2020-5-28 03:12
我同朋友係堅買左的了

師兄其待你開箱呀,我想睇吓德國板會唔會有咩吾同,會唔會多左配件或者小左配件或者聲底有冇分別。求你🙏🏼

進階玩家

原來睇完個post , 想講返過往響呢個店試耳機嘅經驗,只要係同原文持有不同或相反意見就會被視作做媒