設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: cakecake

[重低音] 我最期待既subwoofer 牌子終於有行貨了

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

cakecake 發表於 2023-8-27 20:47
無。。。
Procella P15a 其實都有諗過,不過調整麻煩
揀Perlisten R212其實除左佢用push-pull, ...

可惜你吾系住馬交,吾系我可唔借隻P 15比你試吓,(反正都借左一隻比人)、

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
cakecake + 50 + 50 可惜,btw多謝師兄

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

Ep-71 發表於 2023-8-27 20:36
120cm×24.1cm×43cm

睇下有冇咁位置

想問下EP71兄介紹那款subwoofer 俾小弟?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

cakecake 發表於 2023-8-28 13:15
想問下EP71兄介紹那款subwoofer 俾小弟?

哦...咪我用緊個隻雜廠6寸sub仔

評分

cakecake + 50 + 50 開心Share la

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

Ep-71 發表於 2023-8-26 15:36
如果你要爽口&快好似X12 m口味D,感覺上厚聲系上帝厚D, 都係𠆤句,買乜都最好自己去試吓先,啱我吾代表 ...
去左試聽D212s+D15s
聽完之後發覺,我都係鍾意M&K既聲多D,亦發覺自己隻V12+真心唔差

評分

參與人數 1威望 +3 金錢 +3 收起 理由
一梁健輝@G + 3 + 3 認同到一個"點"呀!

查看全部評分

鉑金玩家

cakecake 發表於 2023-9-6 20:11
聽完之後發覺,我都係鍾意M&K既聲多D,亦發覺自己隻V12+真心唔差
{: ...

我都話㗎啦😂嗰種衝擊力爭好遠

評分

cakecake + 50 + 50 經驗之談

查看全部評分

鑽石玩家

wayne0503 發表於 2023-9-6 20:18
我都話㗎啦😂嗰種衝擊力爭好遠

唔係話佢無,佢似係厚聲版既M&K
佢低音層次,細節係好出色係真
係有貴氣既感覺
如果無比較過其他subwoofer ,真係會即刻中毒即俾錢

但一去到爽度要sharp,一下就一下
咁就反而自己隻V12+重o岩 feel D
我鍾意M&K果種Sharp
所以。。。都係停一停。。
等下X+系列有apps版先再考慮再升級
(或者出隻唔好咁高既X12+)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wayne0503 + 10 + 10 認同到一個"點"呀!

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

cakecake 發表於 2023-9-6 20:11
{: ...

系尼~!!!  所以我一直都.....

上次上帝都有問我佢4隻顶班15寸 怕吾怕好劲???

我話你放得4隻 setting .系 [ 大音稀聲].並吾系用尼追求 [ 勁 ] 尼個字啦!!

求平衡 only....  

ps :   如果相同价格我都會選 x12+多D....

評分

參與人數 2威望 +60 金錢 +60 收起 理由
wayne0503 + 10 + 10 認同到一個"點"呀!
cakecake + 50 + 50 師兄報告詳盡,真正用家心得.

查看全部評分

鑽石玩家

Ep-71 發表於 2023-9-7 10:49
系尼~!!!  所以我一直都.....

認同EP71兄你
Perlisten 俾到你好高級戲院既感覺,呢樣係200%肯定
但追求刺激,真係M&K係o岩味D
所以我都係唔好咁花心了
(btw代理P&O服務一流,真心讚)

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

cakecake 發表於 2023-9-7 11:34
認同EP71兄你
Perlisten 俾到你好高級戲院既感覺,呢樣係200%肯定

無知一問...V12+

e家要幾$

評分

cakecake + 50 + 50 check pm

查看全部評分

鉑金玩家

cakecake 發表於 2023-9-7 11:34
認同EP71兄你

P&O服務的確係好

評分

cakecake + 50 + 50 無錯

查看全部評分