設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: tamsaiming2003

[討論] 希望本帖不用再更新🙏🏻

科林玩家

Yoshiki2008 發表於 2023-10-21 10:56
師兄唔好介意,我唔知同唔評論你實際比幾錢,驚影響到你情緒,但係我知道發票一定係寫正價。 ...

去小額錢債

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

avsuperman 發表於 2023-10-21 09:09
應該咁講,我係識人係連鎖店做,但佢報價比我聽後,我轉告友人以为佢會幫趁我的老友,點知佢知價後去自己 ...

聽你咁講,我部A1H買早7個月貴足一萬!

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

qq1122yq 發表於 2023-10-21 11:44
聽你咁講,我部A1H買早7個月貴足一萬!

Q姐你真係買咗真係平到好誇張而家

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由
qq1122yq + 20 + 20 早買貴一萬,哈!

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

Yoshiki2008 發表於 2023-10-21 10:56
師兄唔好介意,我唔知同唔評論你實際比幾錢,驚影響到你情緒,但係我知道發票一定係寫正價。 ...

我俾信用卡資料您睇,實付多少

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

avsuperman 發表於 2023-10-21 11:13
宜家樓主話要CD機比多2千(本來係送),明呃,你會比嗎,咁都唔算,我老友講唔要可否減2千,要就99Xx ...

CD機講明要去指定特約經銷商購買先有, HD Life唔係指定個幾間, 買價錢又平過公價冇收貴你, 買既係行貨新機唔係水貨二手, 唔明"明呃"係乜??

Denon 秋日賞 ─ 賞您超抵靈活消費優惠

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Lacrimosa + 10 + 10 認同到一個"點"呀!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

avsuperman 發表於 2023-10-21 11:13
宜家樓主話要CD機比多2千(本來係送),明呃,你會比嗎,咁都唔算,我老友講唔要可否減2千,要就99Xx ...

睇清楚我講既野先,我話都要睇下比幾錢買先,如果係比77xx買,咁佢扣除贈品係好正常,要cd 機加返2000都合理,但係如果比9xxx同10xxx買都要加2000﹐咁就係明呃!
而家樓主都post 埋幾錢出黎,就証明左呢間hd 奶係明呃樓主吧。

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

AskaLung@FB 發表於 2023-10-21 11:49
Q姐你真係買咗真係平到好誇張而家

跌穿3真係好抵玩

鉑金玩家

Yoshiki2008 發表於 2023-10-21 13:27
跌穿3真係好抵玩

係就嚟跌到去25xxx

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

wayne0503 發表於 2023-10-21 13:35
係就嚟跌到去25xxx

我就要上訪維權

鉑金玩家

qq1122yq 發表於 2023-10-21 13:45
我就要上訪維權

我第一次A1H搞嘅活動已經想入!好彩忍住 如果唔係仲貴過Q姐你口價 仲要冇嘢送 不過就真係早買早享受嘅 算啦!