設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: cakecake

[喇叭組合] (打機既師兄請進)日本遊可考慮既手信: SONY SRS-WS1

關閉 [複製鏈接]

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-15 23:21
錯了,任何人都可以留言,呢度個個都係玩家,而且亦有好多資深玩家,小弟我呢D只係閒角,這個forum不是我的 ...

師兄你啲內容好好睇好有參考價值,我一路有追開,你都係好有心嘅玩家,一睇文章就知道

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cheungyunwai 發表於 2024-1-15 23:28
師兄你啲內容好好睇好有參考價值,我一路有追開,你都係好有心嘅玩家,一睇文章就知道 ...

原來討論區出post一定要資深會員教大家嘢先至可以,我呢啲乜都唔識嘅就問就唔得, 今日真係長知識喇🤝🏻🤝🏻🤝🏻

都係嗰句大家唔使再討論落去,反正大家都喺網上平水相逢, 啱傾就做個朋友,唔啱傾講多句都無謂🤝🏻

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

世途太險惡….我都係返火星🥶🥶

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
cakecake + 50 + 50 呢句真,我都係縮埋算啦

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cheungyunwai 發表於 2024-1-15 23:36
世途太險惡….我都係返火星🥶🥶

驚你睇唔到呀🤝🏻

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-1-15 23:25
你唔使喺度扮好人,你針對咗我幾個月我一句聲都冇出過, 用個加分嗰度係咁單打我足足幾個月,你可以叫人 ...

我無扮好人wor,我個account 差不多15年,你估我唔知個評分制度係無得改?唔洗叫人check。
學某師兄話,要block我呢個post我都係咁話,點解我咁留意你,就係你真係好出色,我指R水吹果part,舉個例,一個最後回覆既時間係2017年4月既講SACD既post你都可以在2024年Liu返出來講,其實回舊文係真係無問題,但好多時(我唔敢講全部)都回一句好無意思既回應,或者人地已經答左你但你仍重覆問,究竟係你唔信人定係無爬文睇定係R水吹,久而久知開始令人有些生厭。

你可以睇返,你之前學人玩8字頭線我都有語重心長咁答你,我不是一開始就無啦啦針住你。
我大約2008年由uwants 用onioncake個名開始同其他師兄討論影音到現在post76既cakecake,我係一個咩人大家有眼睇,你覺得我係一個衰人我係無問題我亦唔care。不過你真係要了解下討論區既禮儀係點。

如果想找人吹水去吹水區吧。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
cheungyunwai + 10 + 10 師兄報告詳盡,真正用家心得。

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:02
我無扮好人wor,我個account 差不多15年,你估我唔知個評分制度係無得改?唔洗叫人check。
學某師兄話, ...

總之你講咁大邊嘢就你係好人我就係衰人!
你係高手我就係低手!
總之你唔使回我,我唔使回你係咁多🤝🏻

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-1-15 23:31
原來討論區出post一定要資深會員教大家嘢先至可以,我呢啲乜都唔識嘅就問就唔得, 今日真係長知識喇🤝🏻 ...

你又攪錯了,好多新手出post問問題一樣有好多師兄熱心解答,倒返轉諗點解個個都無人針住而師兄你又疑似會俾人針住呢?(而且好似不只是一個人)希望你諗下呢個問題。
我亦無扮無辜,黑名單呢個function係個個都有,你都可以叫我無視你,咁點解我唔可以叫你無視我?
不過覆埋呢個我唔會再覆,希望你唔好再覆我。

評分

cheungyunwai + 10 + 10 不能認同更多

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:14
你又攪錯了,好多新手出post問問題一樣有好多師兄熱心解答,倒返轉諗點解個個都無人針住而師兄你又疑似會 ...

做男人有嘢直接講, 單單打打你女人嚟㗎

忍咗你好耐㗎喇, 你唔好以為真係唔出聲就怕咗你啦

鑽石玩家

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:16
做男人有嘢直接講, 單單打打你女人嚟㗎

忍咗你好耐㗎喇, 你唔好以為真係唔出聲就怕咗你啦 ...

首先你唔好性別歧視先,單單打打係每個人都可以有既權利
其實你忍得我耐時,咁我都忍得你耐,大家咁話啦
你怕唔怕我我唔會再意的

評分

cheungyunwai + 10 + 10 高下立見

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:23
首先你唔好性別歧視先,單單打打係每個人都可以有既權利
其實你忍得我耐時,咁我都忍得你耐,大家咁話啦