設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 441# @肥狗仔@

有咁既server???自動轉換??
xbox有無架??

進階玩家

回復  RiceR9

lee個嘢我己經unlock咗,但係完全吾識用,係lock載具會自动攻擊?可否講解吓?thx {:6_140 ...
jayzhk 發表於 2011-11-4 05:45

SOFLAM 係一件要 teamwork 既工具, 只係用黎指定目標, 打係要靠工兵既標鎗飛彈或者已解自動鎖定飛導既載具去打, 好處係指定目標後就算見唔到目標友方可以照射, 支飛彈會自己追去

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  @肥狗仔@

有咁既server???自動轉換??
xbox有無架??
RiceR9 發表於 2011-11-7 18:12

只係模式問題而已~如果冇記錯的話~BC2果陣家用機MP揀模式個介面有個叫「Conquest/Rush」~入去玩就會隨機抽CQ定RUSH~當然家用機只有配對~果陣上EA網改地區server都係求順d咁解~同模式無關~今集我冇玩過家用機版~但應該會有同樣設定~

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

還有大家如果有留意「重返卡肯」預告片的話~都會發現某部份的小地圖上有多達7個據點~冇錯~「重返卡肯」資料片唔單止引入BF2嘅經典地圖﹑武器/載具~就連久違嘅「Conquest-Assault」模式都會回歸~早前DICE已經證實左哩個消息~正^^

黃金玩家

話說2142果陣好似已經冇左conquest-assault~比泰坦取代左~

高級玩家

回復 439# RiceR9

你企岩位既話, 其實要殺得人多都唔係好難
例如玩越過塞納河果版, 已經有幾個正位, 如果有埋紅外線鏡就仲正
我都係靠咁樣先殺得多, 最好成績一次係殺左30人死左6次, 不過可惜呢一次我係中途加入, 搶少左好多旗, 只得4千幾分

黃金玩家

11.8

將於12月推出嘅資料片「重返卡肯」終於有首批實機演示(見下片)~由gamespot提供的實機演示為PS3版的24人地圖~模式為BF迷期待已久嘅CQ-Assault模式~第一段為經典中嘅經典「強襲卡肯」~第二段為當年號稱系列最大地圖嘅「阿曼灣」~同預告片嘅感覺一樣~除左非連接據點路線同標誌性建築物之外~其他地方都加左好多建築物令地圖睇起黎面目全非~但當然據點本身個特徵同原版差唔多~所以都好易認~片段亮點不多~只見得物理破壞的確如DICE所講強左唔少~其他什麼新載具/武器都冇咩出場機會~睇完感覺就係卡肯第一個市內據點比原版大左唔少~加上建築物破壞~相信載具嘅威脅會比以前更高~另外阿曼灣~亦顯示到24人地圖應該係冇左搶灘部份~

[YoutubeHD]NiZz0ygyZ0A[/YoutubeHD]

[YoutubeHD]YZxZ5bq74Hg[/YoutubeHD]

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 447# liljon852

可是我鍾意四維走扮RAMBO
有時自己黑仔...真係明明望過無人轉身走...就一轉身就比人射PATPAT
前晚同一位隊友叭係石堆CAM人.....一前一後差一個身位....
有一個敵人上來係我後面剎左我走左去....但就無剎我隊友, 正常兩個都會死...
有時真係吹賬 ......不過都無奈接受

高級玩家

回復 449# RiceR9

我就扮唔到rambo, 因為用m249唔多準, 同人硬碰通常都唔夠人快
唯有係d出入口位置捕人, 佢地一吉個頭出黎就狂射

可能對方睇唔到你個frd呱, 哈哈, 成日都有呢d情況發生, 我自己都試過殺左一個但睇唔到附近有第2個敵人係度

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

回復 450# liljon852

我最唔鍾意用重機 .....八字唔夾
試過射晒二佰發....一個都剎唔到
一係走甩...一係比人食左
不過我又要晚晚玩....真反濺