設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

11.24

對於龐大嘅家用機市場~繼DICE早前表示家用機先係BF3中後期主要開發平台之後~EA今日正式兌現E3時所講嘅承諾~就係為PS3玩家送上《1943》~只要PS3版用戶登陸以下網址,依步驟進行登記就可以最遲係下個月通過激活序號於PSN下載《1943》(亞服為12月17日)~之前因為PS3正式版未有收錄《1943》令到EA野上官司,相信今次嘅「補償」方案會令鬧劇告一段落....

https://help.ea.com/article/batt ... r-bf3-ps3-customers

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我之前已經買左............

星級玩家

我之前已經買左............ x2

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

11.29

12月就快到~本作第一款資料片「重返卡肯」亦都快將推出~今日官方放出資料片第二張地圖「阿曼灣」~作為當年最大嘅地圖~我地仍然可以喺哩個重製版入面發現舊有標誌性設施,例如酒店﹑美軍戰艦等等....

[YoutubeHD]emGXp-qRrVg[/YoutubeHD]

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

入面有"堆土機"用咁攪笑

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

Back to Karkand is available on PSN now
http://www.battlefield.com/battlefield3/1/back-to-karkand
這一股歪風 懶惰蟲的好法寶
將光陰耗盡 忘掉進取 它使你盡快退步

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

有無CHING DL緊卡肯呀.....好耐都仲未有我玩{:5_88:}

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

DL左卡肯...玩左幾粒鐘.....
有D場太大....有時行好耐都見唔到人影,
電視台都幾好...不過多D人玩最好....
其實圖大小, 人數都唔算係大問題....都係咁玩!!
最大問題係....點解D地雷...闊刀....唔理自己放定人地放都會見到晒.....
夜視鏡我無用過...但我D FD就小到PK....
究竟發生咩事呀...EA??  敵軍係圖仔見到地雷&闊刀, 咁放黎有咩意思,
隻GAME又有咩意思!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

MW3已經升爆章(汗), 是時間重返卡肯

黃金玩家

7.20

上果排太忙,哩個貼好耐冇更新,中間skip左一個資料片。不過唔緊要,除咗因為我地已經知道會有BF4之外,黎緊9月又會有BF3新資料片《裝甲之怒》,當中會有系列史上最大的地圖,當然64人仍然係哩種地圖嘅最理想人數,睇下BC2就知了。

[YoutubeHD]-CAMuJWprW8[/YoutubeHD]