設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: nofakeplease

[入耳式] 勁耐冇上去,去完又跌錢。。。

進階玩家

有親關於恆源既post都有花生食
(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

每個人的角度唔同, 自然不會有結果, 無論點樣都好, 如果有我想買的東西, 就自然會上去, 至於是否黑呢? 有人就有黑暗, 無法改變, 隨著自己的想法走吧, 到你看到一些事, 改變左想法再說, 大家都唔識, 無雖變成咁,開開心心買下新玩具會好d
Audio Technica IM02 / CUSTOM ONE PRO / FIIO X7

新仔玩家

biid 發表於 2013-10-4 18:32
你可以睇番最初我只係提醒你,煲前後嘅asg2分別好大,
但係從對話中已經可以知你就算唔清楚一件事(煲機 ...

可能我真係見識少,但單憑你幾句對人唔對事既言論,已經覺得冇野好同你講。

我覺得一件事還一件事,
連叫人要尊重人地既人都帶頭唔尊重人地,我對你所有言論都有極大保留。
原來評玩具同分享,要學埋睇相同推理學先得。
今日總算見識到。

新仔玩家

wai0803 發表於 2013-10-4 18:45
我見你幾個Forum 都開左同一個post,感覺上真係宣傳味幾重,其實咁多人都話想約出黎分享,你不如就帶出黎 ...

哦,好簡單,你地約岩齊齊踩上含完集合又點話。我幫你地提前通前馬生,等佢借個位我地吹水好冇?我唔介意做搞手啊。
横掂L 牌得佢地先有。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

nofakeplease 發表於 2013-10-4 19:10
哦,好簡單,你地約岩齊齊踩上含完集合又點話。我幫你地提前通前馬生,等佢借個位我地吹水好冇?
...

你咁講更加容易令人覺得你係含完啲人,與其攪咁多嘢,不如叫馬生大大方方搞個試聽會咪仲好
(Post76 Android 手機版送出)

新仔玩家

wai0803 發表於 2013-10-4 19:15
你咁講更加容易令人覺得你係含完啲人,與其攪咁多嘢,不如叫馬生大大方方搞個試聽會咪仲好
(Post76 Andro ...

含完搞試聽會係佢地公司事,我地借佢場係私人事,性質都唔同。

科林玩家

76-FC 藍寶石勲章

希望出席 +8

帶多個Fiio hs2 黎比大家ab test玩下都好.....
因開始賣野所以封口啦

星級玩家

唔好意思各位,本人係新手,講錯野就多多包涵
話說上星期日我得老婆批準換架生,咁就連去大澳影相都唔去就飛出旺角到試心儀嘅二奶,咁我第一時間同老婆就去10/f試(可能我係大家囗中嘅信徒,因為我有買fsm02v2,亦有開響友站開post,因為衷心覺得唔錯),但係當日上去目標係se846,上去問啦,個sales好串兼無禮貌,話說上去幾次都係第一次見到,大大隻,目中無人咁款,之前上去都唔係咁。。。。問佢個陣佢話無正價貨,得炒價貨(12800),一係訂(我第一次買野係個sales望都唔望人),咁我問佢有無得試,佢話現貨都無得賣,邊有得試。。。。。ok我個樣後生,買親貴野都會俾人覺得係剩試唔買,同對客一樣,但係,我係客呀大佬!!!!。。。。少少離題,咁心諗上到黎不如試埋隻新野啦,佢勁求其咁俾我之餘仲大我咁嘅語氣同我講話有三款,算。。。我當我生面口你不屑,你公司嘅野都唔尊重,我只能講我請過嘅freelancer都專業過你。。。。我求其試一隻囉你都咁嘅語氣,講反隻野先。。。。第一下入耳好衝。。。。俾想像中唔同,分析力ok但係感覺好焗,少少平面感覺,高音少刺耳,我對4r仲舒服啲,(唔排除心理影響。。。)最後走人去咗亦軒。。。對比下老婆睇中fitear ge parttre可惜無貨,我就俾335dw一下吸引住,最後係。。。。你明嘅

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

iamsocheap 發表於 2013-10-4 16:17
我都希望能出席呢,增廣見聞同認識新朋友總是好事。

socheap 兄!系時候見面啦我地
Kharma S7
Nac 202 Nap 200 DR Hi cap dr
Naim cd5xs
SC:super Lumina
IC:Venture Chloe, WW Platinum
PC:Siltech SPX800,Nordost Heimdall 2,WW Platinum
USB:AQ Diamond

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

其實睇到有其他師兄對自己擁有既器材有差評會肉緊,會反駁好正常,
想必大家都對自己既器材有感情吧,證明大家都非常熱愛自己既器材!{:9_434:}
我自己逢親要賣走部份野既時候都會好似賣仔賣女甘架,次次都喊幾晚
Kharma S7
Nac 202 Nap 200 DR Hi cap dr
Naim cd5xs
SC:super Lumina
IC:Venture Chloe, WW Platinum
PC:Siltech SPX800,Nordost Heimdall 2,WW Platinum
USB:AQ Diamond