設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: nofakeplease

[入耳式] 勁耐冇上去,去完又跌錢。。。

新仔玩家

頂。。。頭先個fd 試完我隻4b 竟然話要借走,當然我都要佢留底隻asg2陪我過夜啦。。。
睇黎好快對asg2會係二手區見,各師兄唔想走寶記得留意下!

銀級玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-4 19:56
唔好意思各位,本人係新手,講錯野就多多包涵
話說上星期日我得老婆批準換架生,咁就連去大澳影相都唔去就 ...

既然離左题,我都尻嗡兩句先: 话说有次上“含X"搵件玩具5、6k,我拎叠牛出黎問现金可唔可以平少少?業務哥哥话一毫子都冇得減……於是我就死死地氣搭車落高登,finally慳左4舊
歸去,也無風雨也無晴

星級玩家

henryctw 發表於 2013-10-5 01:10
既然離左题,我都尻嗡兩句先: 话说有次上“含X"搵件玩具5、6k,我拎叠牛出黎問现金可唔可以平少少?業務 ...

之前上去個姐姐都唔係咁。。。。唔知係咪同一個sales呢

高級玩家

muffy 發表於 2013-10-4 18:12
MakCato大哥都黎!
哇今次正啦! 真係引蛇出洞

你講到我先係目標咁...
我來觀戰的~

(o係呢邊我真係懶到條蛇咁...)

踩一部機不代表說真話, 讚一部機不代表說謊話

銀級玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-5 01:35
之前上去個姐姐都唔係咁。。。。唔知係咪同一個sales呢

世界幾十億人,相遇都係缘份……架架……

新仔玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-4 19:56
唔好意思各位,本人係新手,講錯野就多多包涵
話說上星期日我得老婆批準換架生,咁就連去大澳影相都唔去就 ...

我都揾緊846啊,聽都未聽過。
我去到邊都係無貨旺X有一間仲賣10800......
貴到呢....
不過算啦,唔通你想個SALES兜口兜面同你講

「先生,睇你個樣都唔似有錢買野嫁啦,聽到皮幾野問都唔敢問,你無錢就行開D啦,扮咩高貴啊?」
咁咩...

BTW啦,我有朋友係亦X做,佢地話呢幾日都無走過335喎,想問CHING你邊間買啊?可唔可以影隻野比我開下眼介啊?
又可以等其他人提子下,一舉兩得,幾好啊~

新仔玩家

講返啦,恆鋪D野唔係唔得。
不過唔岩我口味囉...至於你話ASG-2同4B比就....
兩隻都岩,不過我兩隻都唔買,太貴

新仔玩家

henryctw 發表於 2013-10-5 01:10
既然離左题,我都尻嗡兩句先: 话说有次上“含X"搵件玩具5、6k,我拎叠牛出黎問现金可唔可以平少少?業務 ...

國內上POST76快唔快啊?

銀級玩家

PANDATOP 發表於 2013-10-5 02:02
國內上POST76快唔快啊?

老師教你打简体字就一定是国內同胞吗?

新仔玩家

henryctw 發表於 2013-10-5 02:07
國內同胞唔會用“尻嗡“架,傻仔

唔了解國內啊,廣東都算國內嫁係唔係啊?
可能我誤會錯CHING你係國內既..
SORSORSOR