設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: nofakeplease

[入耳式] 勁耐冇上去,去完又跌錢。。。

新仔玩家

henryctw 發表於 2013-10-5 02:07
老師教你打简体字就一定是国內同胞吗?

唔係啊,不過國內人講野又係咁粗
好少見人咁直接,不過唔緊要,夠爽快好事黎既

新仔玩家

wai0803 發表於 2013-10-4 23:07
點解一定要去含元個場呢?
(Post76 Android 手機版送出)

問答題
1,2013-4-1
2,2012-9-13

以上邊個時間比較早?

純抽水,不喜勿插

銀級玩家

PANDATOP 發表於 2013-10-5 02:26
唔係啊,不過國內人講野又係咁粗
好少見人咁直接,不過唔緊要,夠爽快好事黎既  ...

何出此言?你經常俾國內人“粗“嗎?

新仔玩家

henryctw 發表於 2013-10-5 02:38
何出此言?你經常俾國內人“粗“嗎?

唔明你個「粗」咩意思啊
比較蠢,同唔好笑

星級玩家

PANDATOP 發表於 2013-10-5 01:57
我都揾緊846啊,聽都未聽過。
我去到邊都係無貨旺X有一間仲賣10800......
貴到呢....

荷利活商場個間,個sales哥哥響當日有叫我唔好衝重住叫我帶齊架生上去試完先再買,我第一次上去要俾錢俾人襟住都係第一次先,我想讚個個sales哥哥幾好service同某鋪唔同,不過師兄你D語氣挑機味都幾濃....呢一兩個星期落單,亦會影相(張單),滿足師兄你嘅,過幾日可以問下你個位朋友㗎

新仔玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-5 02:53
荷利活商場個間,個sales哥哥響當日有叫我唔好衝重住叫我帶齊架生上去試完先再買,我第一次上去要俾錢俾 ...

SORSORSOR
語氣太重,唔係挑你機,想你放鬆下姐
我賣ANDROID平版撞到D單反友都會叫左D客拎D相入黎試色先
目的唔通係為左當佢朋友?(你應該明既)
為左跑數,咩都要做。

我作為一個SALES,我都會有對客過分既地方,有感而發姐。
你有無買335我其實唔想知,純呃水吹。

335聽我就未聽過,不過朋友有一隻335CM
見佢入面單元好像痴死哂,又貴,又唔轉得手
所以無入,對於玩具,我都係錢先行~

星級玩家

話說試個日係十月一星期二先啱

新仔玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-5 03:05
話說試個日係十月一星期二先啱

唔知啦,昨晚食飯大家吹開水問耳機野姐。
佢又話無數,又話無人...BABABA囉..
可能佢唔記得有人訂左335啦.

見你突然插入又新AC,咁我又突然下,唔好介意

星級玩家

PANDATOP 發表於 2013-10-5 03:00
SORSORSOR
語氣太重,唔係挑你機,想你放鬆下姐
我賣ANDROID平版撞到D單反友都會叫左D客拎D相入黎試色先

可能我亦都說話嘅語氣太重啦師兄,其實做生意為錢好正常,我亦明白,但係我想講嘅係,我當時係要去俾㗎啦喎,佢都勸我唔好咁衝重住,最少呢個舉動令我舒服,我願意俾佢賺我舊錢,亦都肯定係我要再買野都會搵反佢,因為最少我呢刻對佢嘅信任遠大過某鋪,就算我以前係幫襯佢都好,我亦有欣賞過佢嘅産品post都開埋鑽過都好....當日個sales態度已經令我blacklist左間鋪,最少短期內都好....

新仔玩家

anthony.figure 發表於 2013-10-5 03:19
可能我亦都說話嘅語氣太重啦師兄,其實做生意為錢好正常,我亦明白,但係我想講嘅係,我當時係要去俾㗎啦 ...

嗯,完全明白。
可能個sales當你跟本係搞搞陣又無幫親,唔夠成熟。
不過當我爆數個陣我都會無咁熱誠,但都唔會趕客。
我成日都有d擺到明係試完唔買既客,我都唔會多理佢,咪由佢去試囉。
我一開始咁過火位同ching你講野係因為我覺得你打既野套入左你好多自己既想法,又同我上去感受到既野好唔同。
可能真係學似你話咁,你個樣既問題啦。
哈哈,「太後生」呀
(Post76 Android 手機版送出)