設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 一飛魂一

[入耳式] Rhines Compact Monitors Stage 5 開箱之(CP苦主訴苦區)

進階玩家

nightscrawler 發表於 2014-6-24 19:30
係呀, 我見話有隻U版~

聽講Stage 4U (Unicorn) 好似係台灣JM-PLUS 限定商品.
前身係C M Stage 4其中一個被否決的原型, 分家後Rhines 應JM-PLUS 要求就出左此版本.

進階玩家

移動輝 發表於 2014-6-24 22:12
ching 我又係等左4個月出幅圖先

C兄 你果對 好靚仔!
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B
播放器: DX90官mod QA360mod

進階玩家

kurooto417 發表於 2014-6-25 14:12
聽講Stage 4U (Unicorn) 好似係台灣JM-PLUS 限定商品.
前身係C M Stage 4其中一個被否決的原型, 分家後Rh ...

系唔系調音方面唔同?
希望快D有dome試聽!
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B

見習玩家

iem: stage 2 , IQ , ie80

我記得我之前係cp訂既stage2都要成5個月...慢到死

進階玩家

newcarr 發表於 2014-6-25 23:21
我記得我之前係cp訂既stage2都要成5個月...慢到死

原來已有第二間野 可以做 Rhines Compact Monitors Stage系列既CM!

科林玩家

76-FC 藍寶石勲章

恭喜師兄!!!等待詳細聽感!!

見習玩家

一飛魂一 發表於 2014-7-2 10:56
原來已有第二間野 可以做 Rhines Compact Monitors Stage系列既CM!

係...正確應該快好多掛

星級玩家

newcarr 發表於 2014-7-2 22:48
係...正確應該快好多掛

希望有競爭下會有進步啦
Accustic Arts Drive I, PreAmp, Amp II; Orpheus Dac One SE; PMC OB1; Rudistor 030AE; Lotoo Paw Gold Touch; HiFi ET MA9; Sennheiser HD800; Rhines Stage 5; UM 3DD

進階玩家

nightscrawler 發表於 2014-7-3 00:54
希望有競爭下會有進步啦

系丫 我連續二次 都要經歷4 個月慢長既等待
而2次做之前都有承諾過 2個月內會有 到頭來 每次都系有唔同既借口話廠方果邊要換乜野所以遲左 (你估我唔會去問廠方嗎?)
而對佢已經完全失去信心 所有野只會用一個慢來形容 我仲有好多frd想做 只是聽到我所講怕左 CM再好聲要等4個月 比你都唔敢
去做啦! 之前我仲唔信大家既意見比機會再去做一次啦! 甘最後又系一樣 甘E+有競爭希望 玩家有福 唔需要有我甘既不愉快經歷!

科林玩家

如果唔係咁貴就好啦