設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 一飛魂一

[入耳式] Rhines Compact Monitors Stage 5 開箱之(CP苦主訴苦區)

見習玩家

iem: stage 2 , IQ , ie80

一飛魂一 發表於 2014-7-3 08:50
系丫 我連續二次 都要經歷4 個月慢長既等待
而2次做之前都有承諾過 2個月內會有 到頭來 每次都系有唔同 ...

我等過一次之後已經唔想再係個間公司買野...

星級玩家

一飛魂一 發表於 2014-7-3 08:50
系丫 我連續二次 都要經歷4 個月慢長既等待
而2次做之前都有承諾過 2個月內會有 到頭來 每次都系有唔同 ...

我又係咁, 等咗2次4個月, 最唔好既係中途都無任何UPDATE, 石沉大海一樣, 次次都係自己打去睇吓搵唔搵到人問吓做成點, 連收貨個次都係自己打去"咁啱到咗"先"咋咋淋"上去...
Accustic Arts Drive I, PreAmp, Amp II; Orpheus Dac One SE; PMC OB1; Rudistor 030AE; Lotoo Paw Gold Touch; HiFi ET MA9; Sennheiser HD800; Rhines Stage 5; UM 3DD

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

nightscrawler 發表於 2014-7-4 01:11
我又係咁, 等咗2次4個月, 最唔好既係中途都無任何UPDATE, 石沉大海一樣, 次次都係自己打去睇吓搵唔搵到人 ...

咁真係好彩你有心急打上去問XD

P.S. 我PM左你,可能用手機版睇唔到 :p

星級玩家

iamsocheap 發表於 2014-7-4 01:47
咁真係好彩你有心急打上去問XD

P.S. 我PM左你,可能用手機版睇唔到 :p

我已經唔算好心急, 第3個月打後基本因為D WHATSAPP幾次都冇覆我都已經意志消沉咗好少打去啦....
Accustic Arts Drive I, PreAmp, Amp II; Orpheus Dac One SE; PMC OB1; Rudistor 030AE; Lotoo Paw Gold Touch; HiFi ET MA9; Sennheiser HD800; Rhines Stage 5; UM 3DD

進階玩家

nightscrawler 發表於 2014-7-4 10:00
我已經唔算好心急, 第3個月打後基本因為D WHATSAPP幾次都冇覆我都已經意志消沉咗好少打去啦.... ...

我地都系同一時期去升級!
我2個月前打一次追佢 話好快有 因換乜鬼分音器(又講大話)
所以遲左 過左一個星期 再打去就一路冇聽電話 留言留號碼又唔復
日日打都系一樣 上門幾次搵佢又冇人 果時真系想報警( 真系未試過買野更冇交待既代理)
之後6月中 有一次打去有聽我電話 話果個星期五有貨到 足之又系冇 跟住電話又唔通啦!
甘樣又過一星期 有日打去又有聽電話 話呢個星期一定有了 跟住發左信息過來 有發貨單
寫住 系話有果日既發貨日期 (真系吹漲)
跟住果日有貨到話會call我 又系冇 等我打去先話到左!
一次二次三次 言而無信 可想而知!      
(唔識比表情一_一!!!)
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B
播放器: DX90官mod QA360mod

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

四個月咪算快。我五個半月呀

同埋佢地真係大話連篇

好多時係到左貨都唔叫你拎

你追到無引叫佢回水時 佢就拎出來話剛收到

正垃圾公司

進階玩家

furuya 發表於 2014-7-4 16:57

同埋佢地真係大話連篇

睇來真系好多受害人!  
希望更多苦主企出來分享!
今時今日 甘既服務態度 有得簡我地可以重新選擇!
減少受害人!
耳機:UE 18pro  stage5 EQ8 FX850 ER4B
播放器: DX90官mod QA360mod

高級玩家

同埋佢地真係大話連篇

Louis誠信一早破晒產架啦

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
goodabc2010 + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

有時粗粗地, 有聲咪算囉
FINE!

見習玩家

同埋佢地真係大話連篇

唔怪得有ching一唔fit就賣..唔refit啦...等到都唔記得有買過隻耳機

星級玩家

一飛魂一 發表於 2014-7-4 11:36
我地都系同一時期去升級!
我2個月前打一次追佢 話好快有 因換乜鬼分音器(又講大話)
所以遲左 過左一個星 ...

係囉, 大家都係第一時間去做對5仔, 除咗石沉大海外, 仲有"後發先至"同30日交貨承諾, 唔交貨就逐日回水1%既"真實"謊言呢......

真係希望越大失望越大