設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[討論] 想問一下有人有聽過NSS-N1嗎?

進階玩家

にっこにっこにー!

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
最近留意到有隻係耳機係由香港既公司出品, 而我係Facebook睇過有人將自己既SE846/IE800比,一試完就馬上落訂
而我有朋友都曾經上過去試,不過就唔講聽感比我聽,要一定親身上去聽,吊哂我癮
但我最快都要下兩個星期先得閒,所以先問下大家有咩意見
出街:
APPLE EarPods
家用:
Audio-Technica AT-703,A3,A5X,A9X
AD5,AD7,AD9,AD10,AD300,AD400,AD500,AD700,AD900,AD1000
AD1000PRM,AD900x,AD2000x,W5000

進階玩家

にっこにっこにー!

76-FC 藍寶石勲章

Topic打錯左,係NSS-U1,唔改POST啦,廢事改十幾次啦
出街:
APPLE EarPods
家用:
Audio-Technica AT-703,A3,A5X,A9X
AD5,AD7,AD9,AD10,AD300,AD400,AD500,AD700,AD900,AD1000
AD1000PRM,AD900x,AD2000x,W5000

銀級玩家

要治本必需重口味

wai-3-love 發表於 2015-3-20 14:59
Topic打錯左,係NSS-U1,唔改POST啦,廢事改十幾次啦

1.可以編輯
2.facebook有人咁講既話,我覺得佢第一時間唔係入對耳機而係應該換部好d既player

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
jasonfoknxu + 1 絕對認同

查看全部評分

SE5WAYR,HIFIMAN RE800

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

你朋友好衰喎
有冇機會係太難聽,佢先唔肯講,引你去中伏呀哈哈
定太好聽驚你試左跌錢

其實我都未有機會試,睇下土炮iem係咪真係有料
總受

進階玩家

佢個facebook不能作準
你睇下佢d like係咩人比就知道la

星級玩家

D賓賓印印真係好鍾意喎!
(Post76 Android 手機版送出)

黑鑽玩家

終於殺到黎呢度 樓主要小心, 呢隻野既殺傷力好大 不過, 我都係過唔到人地 D 黑面門神試練果關, 都係無緣試到架喇 !

鉑金玩家

wai-3-love 發表於 2015-3-20 14:59

唔好意思....我笑左!!

不過老實講我就冇勇氣上去
啲人西口西面...

進階玩家

countryboyhk 發表於 2015-3-20 18:45
終於殺到黎呢度  樓主要小心, 呢隻野既殺傷力好大  不過, 我都係過唔到人地 D 黑面門神 ...

友壇推到20頁
唔知呢度破唔破到個記錄呢
不過如果方丈又send email難為admin就唔好啦

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

USA2010 發表於 2015-3-20 20:01
唔好意思....我笑左!!

不過老實講我就冇勇氣上去

其實我有次上去有個女職員笑笑好好禮貌架,態度又好,不過唔知而家仲有無做了。