設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: hihiar123

[討論] 有無出過真實慌言blu ray

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

depeche_lam 發表於 2015-7-28 00:01
我都有買老翻黎睇

無問題WOR, 想當年我都有睇過老翻...

最緊要係人地問正版, 就唔好搵老翻黎答人...

答左又唔認睇老翻, 仲要講咁多藉口同廢話, 何必呢.............

評分

參與人數 2威望 +30 金錢 +30 收起 理由
depeche_lam + 10 + 10 絕對認同
SonSon + 20 + 20

查看全部評分

星級玩家

Hon 發表於 2015-7-28 06:59
無問題WOR, 想當年我都有睇過老翻...

最緊要係人地問正版, 就唔好搵老翻黎答人...

你真實定謊言
(Post76 Android 手機版送出)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

nannan 發表於 2015-7-29 16:20
你真實定謊言

玩過有幾奇?!?!?!

你就真係講緊謊言LA

認左佢啦, 又唔會有人拉你既, 最多大家心裏有數既啫.

呢個故事教識你人地有人地問, 唔一定要答既, 何況嗰樣野根本唔存在, 就梗加無理由答有, 所帶黎既後果有目共睹.

星級玩家

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

黃金玩家

請SHOW碟圖SHOW碟圖SHOW碟圖SHOW碟圖SHOW碟圖 X (無限次)

評分

參與人數 1威望 +20 金錢 +20 收起 理由

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

nannan 發表於 2015-7-29 17:43
認咩Q??拉咩Q呀??我訂買嚟睇,有幾很奇呀?點戀知咁多!咪咁大驚小怪得唔得?
你叫老屈呀? ...

唔駛咁燥既, 講事實啫
大家一路以黎都只係想你拎隻碟出黎影張相以証視聽, 就係咁簡單
做到就做, 做唔到咪做唔到囉, 唔駛一路帶大家遊花園

你俾錢買隻碟黎睇無問題, 買正版還老翻睇亦都無問題, 又唔係洗我既錢, 所以唔會理你咁多
之不過呢個POST既CHING係問有無出過正版啫, 如果... 我講如果咋, 你嗰隻唔係正版的話就唔駛覆人既, 係咪.

大家講既又講過, 見識又見識過, 而你又咁九唔搭八既話就算啦, 由得呢個POST沉落去啦
經一事, 長一智, 醒下啦.

評分

查看全部評分

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

nannan 發表於 2015-7-29 17:43
**** 該帖被屏蔽 ****

我想送碟比大家都送唔到添,更加可惜還唔到你清白,有D失望。其實當初承認買老翻咪乜事都冇(想當年我都試過) ,問題係又要威又要死撐。就當呢次買個教訓啦,返正都有前科預咗會不了了知,總之記住唔好以為網上講過既嘢唔需要負責任,亦希望你日後就算繼續買老翻都好就唔好咁揚,呢度雖然未必個個都係衛道之仕,但起碼發言時都會尊重下版規同知識版權,身為版主亦會緊守呢度防線。

星級玩家

SonSon 發表於 2015-7-29 22:22
我想送碟比大家都送唔到添,更加可惜還唔到你清白,有D失望。其實當初承認買老翻咪乜事都冇(想當年我都試 ...

唔好扮淸高啦兄弟

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
jayjay + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

查實..........想點呀?知唔知個post原本係問乜呀?

1)有冇出過True Lies bluray, 雖然冇講明係正版定翻版,但唔駛講係唔係呀?一定係問正版
2)一眾正常嘅師兄話未出,有圖為証,release date: TBA
3) 跟住N兄就好型話出咗睇咗
4)一眾正常師兄驚為天人,講明未出都睇咗,要求n兄影咗相嚟睇吓
5)跟住n兄因事忙碌(據他自己說)潛水咗一排,失驚無神又好型咁整條link出嚟,話響嗰個網買嘅,但硬係就冇實物相
6)然後一眾正常嘅師兄(包括在下)不值n兄嘅行為,在post76公然post買翻版,當然不值嘅仲有九唔撘八,然後n兄又好型咁講「吖喲,唔係買左翻版吓?」意圖掩飾自已買老翻。其實稍為有common sense都知,一百蚊台仔係正版?
7)其實在那台灣網已表明是翻版。n兄比人質問下用粗口諧音覆post,請注意,用粗口諧音是犯版規的

其實好簡單,請share所謂正版實物圖,如果冇,就請收聲,這是一個for真正喜愛HiFi,音樂和電影的論壇,如果諗住嘩眾取寵,我想是找錯地方了,這裏的師兄都是虛心的分享與學習,如果諗住語不驚人死不休就覺得好型好勁, well.....ok,真的好型好勁,但都係嗰句,影張實物相先啦

評分

查看全部評分

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

仲有,唔關清高唔清高事,買翻版就係翻版,犯法就是犯法,唔尊重知識產權,響度誇誇其詞,最終都係一個賊,買翻版就是偷,偷取別人創作的成果,我絕不清高,只是不屑做賊,請分清黑白對錯

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
kyleckl + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分