設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: jaffeinism

[請教] BURSON AMP

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 13:22
PATHOS AURIUM

記得樓主你好像1月才對RPX-38感興趣, 之後再說決定P1U, 但其間巳有V200, 再入了PATHOS AURIUM, 然後開POST 問BURSON, 經濟實力強勁

但講真一般機要用一段好長時間(一年至兩年)之後開曬聲先可以定段喎

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 13:23
PSK幾好既, 差吾多價錢既耳機都諗吾到有咩選擇了... 要買既都買左

原來CHING 除PSK 外 同價位耳機已經買齊, 咁梗係買埋PSK, 然後再向LC-X/ XC/ 3 同Ab-1266 進發啦

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

S.C. 發表於 2014-3-13 15:40
原來CHING 除PSK 外 同價位耳機已經買齊, 咁梗係買埋PSK, 然後再向LC-X/ XC/ 3 同Ab-1266 進發啦{:8_402: ...

平板興趣吾大, 林SIR對LC系列評價好一般下

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

S.C. 發表於 2014-3-13 15:34
記得樓主你好像1月才對RPX-38感興趣, 之後再說決定P1U, 但其間巳有V200, 再入了PATHOS AURIUM, 然後開POS ...

@換走V200係因為夾T1, D7100效果都吾係幾理想… 我諗就算俾你用/煲多一年…
吾通V200會開聲變AURIUM? 而AURIUM入手一個月已經証明我諗法係岩, 至少夾7100, T1效果比V200好…

SC師兄一定係嘲笑小弟, 有錢人買野係吾睇價錢架, 小弟買親野都左度右度思前想後, 你就知小弟係窮人一個啦

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

然後再向LC-X/ XC/ 3 同Ab-1266 @呢3隻其實師兄用過未?

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 17:00

我吾認識林sir 是誰, 不過我就覺得平板動圈靜電各有各特色, LCD系和HE系玩得好也會是頂級的一員.

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 18:14
@換走V200係因為夾T1, D7100效果都吾係幾理想… 我諗就算俾你用/煲多一年…
吾通V200會開聲變AURIUM? 而A ...

各有各好, 絕無笑CHING的意識, 只係見你換機和買HP速度真係

例如說V200咁吾啱你聽, 咁你買之前無試清楚嗎?

我係想講我認為聽論譠意見外, 上有關綢頁了解開發者的概念, 產品定位, 種類, SPEC, 然後以自已用想用的器材來試聽, 先至可以避免又買又賣入錯嘛

評分

參與人數 1威望 +8 金錢 +8 收起 理由
hiyori + 8 + 8 一定要加分

查看全部評分

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 18:22
然後再向LC-X/ XC/ 3 同Ab-1266 @呢3隻其實師兄用過未?

lcd-x, lcdxc, lcd-3, ab-1266 講緊系4隻黎, 你想問其中3隻是那3隻?

買就無呀, 我不及ching有咁多耳機{:9_428:}  , 試過ab-1266, lcd-2, 其餘無試過{:9_423:}

銀級玩家

jaffeinism 發表於 2014-3-13 17:00

買了PSK吾考慮平板, 可以設ED5/ 009 為目標

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

S.C. 發表於 2014-3-13 15:26
今天新店開幕的果間吾係幾年前已有psk咩? Soloist 應也有set demo喎

MINGO 在1509 有過 DEMO 的, 不過我CHECK WEB SITE 現在 PSK 也沒有了, 只到GSK(I?)和PS500.